CARTA DE TEMPORADA


T E M P O R A D A   D 'H I V E R N 





ENTRANTS

  • Caneló de llamàntol amb gamba vermella i cobertura de beixamel de txangurro 38.30 
  • 'Tiraditos' de tonyina macerats en oli de gingebre i cremós d'alfàbrega 35.00 
  • Truita 'vaga' amb gambes vermelles 30.90 
  • Amanida d'hivern amb formatge de cabra, tronja, pinyons i vinagreta 30.90
  • Canelons de confit d'ànec amb beixamel de prunes i filet de foie marcat 39.00 
  • Tàrtar de llobarro salvatge i tomàquet de Montserrat macerat  37.00
  • Safata d'encenalls de pernil tallats a mà 40.00



PEIXOS

  • Llom de salmó al grill amb parmentier de pastanaga 38.00  
  • Morro de bacallá a la muselina en cinc capas estil La Tata 45.20
  • Calamars marcats en planxa amb espárregs verds 39.00
  • Turbot salvatge a la donostiarra 48.50
  • Morro de bacallà a la crema de poma i anís gratinat 37.50
  • Suprema de llobarro salvatge fornejat amb patates i ceba a l'estil clàssic 43.00



CARNS

  • Presa ibèrica filetejada brasejada amb salsa cafè de París 41.00
  • Steak tartar de vedella amb rovell picant a l'estil de Sergi Roig (MR.SR) 46.00
  • Filet de vedella rossa gallega a la brasa amb salsa de P.X. i medallò de fetge de foie 49.00
  • Entrecot de llom alt, especiat, de vaca vella, a la brasa de carbó 52.00
  • Melós de cabrit en lingot amb el suc reduït en vi 47.90
  • Jarret de vedella fornejat a baixa temperatura , desossat i filetejat amb salsa de prunes 44.00
  • Filet de vedella rossa gallega a la brasa de carbó 46.00



PLATS CREATS PER A LA TEMPORADA D'HIVERN

  • Sopa de caldo amb pilota, cigrons del sauc i galets 32.00
  • Risotto de ceps amb formatge parmesá fresc 33.00
  • Fabetes baby amb txipirons a la seva tinta 36.00
  • Cua de bou reduïda en la seva bresca amb crema de castanyes 56.00
  • Braó de bé de llet a baixa temperatura amb salsa de trompetas de la mort 48.90
  • Cocotxes de bacallà en salsa verda 37.50


POSTRES

  • Postres del día presentats pels cambrers/as 16.00





SUGERIMENTS DE VINS

  • Gotim Bru, Garnatxa, Ull de Llebre, Syrah y Cabernet, , Negre, Costers del Segre 30.00
  • Finca Resalso, Ull de Llebre, Negre, Ribera del Duero 39.00
FRANCESOS
  • Bourgogne Aligoté, Aligoté, Blanc 35.00
  • Abbots & Delaunay Viognier, Viognier, Blanc 29.00
  • Antech , Xardonnay, Blanco 25.00