CARTA DE TEMPORADA

Reservan per a Whatsapp, tots els plats de la nostre carta al 50%


LA NOSTRA CARTA

T E M P O R A D A  D E    

               P R I M A V E R A 





ENTRANTS

  • Caneló de llamàntol amb gamba vermella i cobertura de beixamel de txangurro 29.90 
  • 'Tiraditos' de tonyina macerats en oli de gingebre i cremós d'alfàbrega 33.00 
  • Pop brasejat amb cremós de patata al vi blanc i oli de Tàrrega 44.50 
  • Tartar de gambes en oli de 'txangurro' amb alvocat i ratlladura de llima 29.90
  • Truita vaga amb gambes vermelles i papada de porc ibèric 27.90 
  • Foie mi-cuit sasonada durant 48h acompanyat de melmelada de pera i anís amb torrades 29.90
  • Canelons de confit d'ànec amb beixamel de prunes i filet de foie marcat 36.00 
  • Pop cruixent amb cremós de patata pebrada i oli vermell 44.50
  • Tàrtar de tomàquet de Montserrat amb llobarro salvatge macerat 33.00
  • Taula de formatges artesans amb melmelada, nous i torrades 30.50 
  • Safata d'encenalls de pernil tallats a mà 33.00



PEIXOS

  • 'Rosa per a Lis', tataki de salmó seleccionat i macerat 33.00
  • Morro de bacallà al pil-pil amb tomàquets confitats 33.50
  • Calamars marcats en planxa amb papada ibèrica trossejada 37.00
  • Turbot salvatge amb essència d'oli i allets estil hondureny 46.50
  • Suprema de llobarro salvatge fornejat amb patates i ceba a l'estil clàssic 39.50



CARNS

  • Presa ibèrica filetejada cuinada en reducció de pera 38.00
  • Steak tartar de vedella amb rovell picant a l'estil de Sergi Roig (MR.SR) 39.00
  • Entrecot de llom alt, especiat, de vaca vella, a la brasa de carbó 47.80
  • Picanya brasejada i pincellada amb salsa de suc de jarret i gingebre 42.80
  • Filet de vedella rossa gallega a la brasa amb salsa cafè de parís 42.00
  • Jarret de vedella fornejat a baixa temperatura , desossat i filetejat amb salsa de prunes 38.00


POSTRES

  • Postres del día presentats pels cambrers/as 16.00





SUGERIMENTS DE PLATS

  • Espatlla de cabrit al forn amb parmantiere de patata 50.80
  • Melós de cabrit en lingot amb el suc reduït en vi 45.90


SUGERIMENTS DE VINS

  • Baldús, Cava Blanco, Brut 30.00
  • Brots, Xarel·lo, Blanc, Penedès 29.00
  • Temptaciò, Malvasia de Sitges, Blanc, Penedès 29.00
  • Ojo Plato, Tempranillo, Negre, Ribera del Duero 32.00
  • M de Mas Igneus, Cabernet, Garnatxa, Merlot y Carinyena, Negre, Priorat 35.00