CARTA DE TEMPORADA


T E M P O R A D A   D ´ H I V E R N




CUINA TRADICIONAL CATALANA

  • Carxofa en flor a la planxa amb encenalls de pernil ibèric 12.75 (1 Uni.)
  • Bunyol de bacallà 5.60 (1 Uni.)
  • Escalivada tradicional amb anxoves de L´Escala 29.05
  • Albergínia farcida de vedella i gratinada 24.70
  • Escudella (estil La Tata ) 30.00
  • Canelons casolans de carn d'olla amb beixamel 27.00
  • Morro de bacallà confitat amb samfaina 37.00
  • Botifarra a la brasa de carbó amb  patates fregides i allioli 24.50
  • Pollastre de corral "groc" a la catalana 29.00
  • Jarret de vedella fornejat a baixa temperatura , desossat i filetejat amb salsa de prunes 34.00
  • Mandonguilles de vedella amb salsa 26.50

ENTRANTS

  • Pebrots de padron 20.50
  • Coca de pasta fullada amb foie, figues caramel·litzades i daus de poma 29.80
  • Caneló de llamàntol amb gamba vermella i cobertura de beixamel de txangurro 27.00
  • 'Tiraditos' de tonyina macerats en oli de gingebre i cremós d'alfàbrega 23.50
  • Canelons de confit d'ànec amb beixamel de prunes 27.00
  • Gamba vermella a la planxa (6 uni.) 35.00
  • Sashimi de llobarro salvatge amb ceba vermella i coriandre fresc, amanida amb salsa La Tata 27.00
  • Safata d'encenalls de pernil tallats a mà 27.50
  •  Pop cajun estil La Tata 33.00
  • Carpaccio de txuleta de vaca madurada amb parmesà 25.50


PEIXOS

  • Llom de salmó al grill amb parmentier al vi blanc 26.00
  • Morro de bacallá a la muselina en cinc capas estil La Tata 37.00
  • Calamars marcats en planxa amb espárregs verds 26.00
  • Turbot salvatge a la donostiarra 45.00
  • Suprema de llobarro salvatge fornejat amb patates i ceba a l'estil clàssic 42.00
  • Llenguado a la meunière 45.00
  • Suquet de rap 48.00
  • Daurada a la sal 42.00


CARNS

  • Steak tartar de vedella amb rovell picant a l'estil de Sergi Roig (MR.SR) 36.30
  • Entrecot de black angus a la brasa de carbó i guarnició 45.00
  • Filet de vedella rossa gallega a la brasa amb salsa de P.X. 36.30
  • Filet de vedella rossa gallega a la brasa amb salsa cafè de París 36.30
  • Melós de cabrit en lingot amb el suc reduït en vi 40.50
  • Filet ibéric Wellington a l'estil anglès 33.00
  • Cua de bou reduïda en la seva bresca 45.00
  • Costella de porc ibèric de duroc enfornat a baixa temperatura 34.00
  • Braó de bé de llet a baixa temperatura 34.00


POSTRES

  • Postres del día presentats pels cambrers/as 13.50