Reservar
Menú
Inici
Degustació MR.SR
La Carta
El Nostre Celler
Coctels
CARTA DE TEMPORADA
T E M P O R A D A D E P R I M A V E R A
ENTRANTS
Caneló de llamàntol amb gamba vermella i cobertura de beixamel de txangurro 38.30
'Tiraditos' de tonyina macerats en oli de gingebre i cremós d'alfàbrega 35.00
Truita 'vaga' amb gambes vermelles
30.90
Amanida de primavera amb formatge de cabra, tronja, pinyons i vinagreta 30.90
Canelons de confit d'ànec amb beixamel de prunes i filet de foie marcat 39.00
Tàrtar de llobarro salvatge i tomàquet de Montserrat macerat 37.00
Safata d'encenalls de pernil tallats a mà 40.00
Paella a la marinera 46.00(per persona)
Ou poche i papada ibèrica sobre llit de patata i ceba confitada amb AOVE trufat 44.50
PEIXOS
Llom de salmó al grill amb parmentier al vi blanc 38.00
Morro de bacallá a la muselina en cinc capas estil La Tata 45.20
Calamars marcats en planxa amb espárregs verds 39.00
Turbot salvatge a la donostiarra 48.50
Suprema de llobarro salvatge fornejat amb patates i ceba a l'estil clàssic 43.00
CARNS
Steak tartar de vedella amb rovell picant a l'estil de Sergi Roig (MR.SR) 46.00
Entrecot de black angus a la brasa de carbó i guarnició 62.00
Filet de vedella rossa gallega a la brasa amb salsa de P.X. i medallò de fetge de foie 49.00
Entrecot de bou de Nebraska a la brasa de carbó i guarnició 65.00
Filet de vedella rossa gallega a la brasa amb salsa cafè de París 49.00
Melós de cabrit en lingot amb el suc reduït en vi 47.90
Jarret de vedella fornejat a baixa temperatura , desossat i filetejat amb salsa de prunes 44.00
Filet ibéric Wellington a l'estil anglès 47.00
Cua de bou reduïda en la seva bresca 56.00
Costella de porc ibèric de duroc enfornat a baixa temperatura 48.90
Espatlleta de cabrit enfornat a l'antiga 48.80
PLATS DE TEMPORADA
Risotto de ceps amb formatge parmesá fresc 33.00
Fabetes baby amb txipirons a la seva tinta 36.00
Braó de bé de llet a baixa temperatura 48.90
Tomahawk d´encebó irlandès a la brasa de carbó i guarnició (1 Kg) 82.50
POSTRES
Postres del día presentats pels cambrers/as 16.00
Aviso Legal
|
Política de privacidad
|
Política de cookies