CARTA DE TEMPORADA


T E M P O R A D A   D E    P R I M A V E R A  





ENTRANTS

  • Caneló de llamàntol amb gamba vermella i cobertura de beixamel de txangurro 38.30 
  • 'Tiraditos' de tonyina macerats en oli de gingebre i cremós d'alfàbrega 35.00 
  • Truita 'vaga' amb gambes vermelles 30.90 
  • Amanida de primavera amb formatge de cabra, tronja, pinyons i vinagreta 30.90
  • Canelons de confit d'ànec amb beixamel de prunes i filet de foie marcat 39.00 
  • Tàrtar de llobarro salvatge i tomàquet de Montserrat macerat  37.00
  • Safata d'encenalls de pernil tallats a mà 40.00
  • Paella a la marinera 46.00(per persona)
  • Ou poche i papada ibèrica sobre llit de patata i ceba confitada amb AOVE trufat 44.50


PEIXOS

  • Llom de salmó al grill amb parmentier al vi blanc 38.00  
  • Morro de bacallá a la muselina en cinc capas estil La Tata 45.20
  • Calamars marcats en planxa amb espárregs verds 39.00
  • Turbot salvatge a la donostiarra 48.50
  • Suprema de llobarro salvatge fornejat amb patates i ceba a l'estil clàssic 43.00



CARNS

  • Steak tartar de vedella amb rovell picant a l'estil de Sergi Roig (MR.SR) 46.00
  • Entrecot de black angus a la brasa de carbó i guarnició 62.00 
  • Filet de vedella rossa gallega a la brasa amb salsa de P.X. i medallò de fetge de foie 49.00
  • Entrecot de bou de Nebraska a la brasa de carbó i guarnició 65.00
  • Filet de vedella rossa gallega a la brasa amb salsa cafè de París 49.00
  • Melós de cabrit en lingot amb el suc reduït en vi 47.90
  • Jarret de vedella fornejat a baixa temperatura , desossat i filetejat amb salsa de prunes 44.00
  • Filet ibéric Wellington a l'estil anglès 47.00
  • Cua de bou reduïda en la seva bresca 56.00
  • Costella de porc ibèric de duroc enfornat a baixa temperatura 48.90
  • Espatlleta de cabrit enfornat a l'antiga 48.80



PLATS  DE TEMPORADA 

  • Risotto de ceps amb formatge parmesá fresc 33.00
  • Fabetes baby amb txipirons a la seva tinta 36.00
  • Braó de bé de llet a baixa temperatura 48.90
  • Tomahawk d´encebó irlandès a la brasa de carbó i guarnició (1 Kg) 82.50


POSTRES

  • Postres del día presentats pels cambrers/as 16.00