Reservar
Menú
Inici
Degustació MR.SR
La Carta
El Nostre Celler
Coctels
CARTA DE TEMPORADA
T E M P O R A D A D 'H I V E R N
ENTRANTS
Caneló de llamàntol amb gamba vermella i cobertura de beixamel de txangurro 38.30
'Tiraditos' de tonyina macerats en oli de gingebre i cremós d'alfàbrega 35.00
Truita 'vaga' amb gambes vermelles
30.90
Amanida d'hivern amb formatge de cabra, tronja, pinyons i vinagreta 30.90
Canelons de confit d'ànec amb beixamel de prunes i filet de foie marcat 39.00
Tàrtar de llobarro salvatge i tomàquet de Montserrat macerat 37.00
Safata d'encenalls de pernil tallats a mà 40.00
PEIXOS
Llom de salmó al grill amb parmentier de pastanaga 38.00
Morro de bacallá a la muselina en cinc capas estil La Tata 45.20
Calamars marcats en planxa amb espárregs verds 39.00
Turbot salvatge a la donostiarra 48.50
Morro de bacallà a la crema de poma i anís gratinat 37.50
Suprema de llobarro salvatge fornejat amb patates i ceba a l'estil clàssic 43.00
CARNS
Presa ibèrica filetejada brasejada amb salsa cafè de París 41.00
Steak tartar de vedella amb rovell picant a l'estil de Sergi Roig (MR.SR) 46.00
Filet de vedella rossa gallega a la brasa amb salsa de P.X. i medallò de fetge de foie 49.00
Entrecot de llom alt, especiat, de vaca vella, a la brasa de carbó 52.00
Melós de cabrit en lingot amb el suc reduït en vi 47.90
Jarret de vedella fornejat a baixa temperatura , desossat i filetejat amb salsa de prunes 44.00
Filet de vedella rossa gallega a la brasa de carbó 46.00
PLATS CREATS PER A LA TEMPORADA D'HIVERN
Sopa de caldo amb pilota, cigrons del sauc i galets 32.00
Risotto de ceps amb formatge parmesá fresc 33.00
Fabetes baby amb txipirons a la seva tinta 36.00
Cua de bou reduïda en la seva bresca amb crema de castanyes 56.00
Braó de bé de llet a baixa temperatura amb salsa de trompetas de la mort 48.90
Cocotxes de bacallà en salsa verda 37.50
POSTRES
Postres del día presentats pels cambrers/as 16.00
SUGERIMENTS DE VINS
Gotim Bru, Garnatxa, Ull de Llebre, Syrah y Cabernet, , Negre, Costers del Segre 30.00
Finca Resalso, Ull de Llebre, Negre, Ribera del Duero 39.00
FRANCESOS
Bourgogne Aligoté, Aligoté, Blanc 35.00
Abbots & Delaunay Viognier, Viognier, Blanc 29.00
Antech , Xardonnay, Blanco 25.00
Aviso Legal
|
Política de privacidad
|
Política de cookies