Reservar
Menú
Inici
Degustació MR.SR
La Carta
El Nostre Celler
Coctels
CARTA DE TEMPORADA
T E M P O R A D A D ´ H I V E R N
CUINA TRADICIONAL CATALANA
Carxofa en flor a la planxa amb encenalls de pernil ibèric 12.75 (1 Uni.)
Bunyol de bacallà 5.60 (1 Uni.)
Escalivada tradicional amb anxoves de L´Escala 29.05
Albergínia farcida de vedella i gratinada 24.70
Escudella (estil La Tata ) 30.00
Canelons casolans de carn d'olla
amb beixamel 27.00
Morro de bacallà confitat amb samfaina 37.00
Botifarra a la brasa de carbó amb patates fregides i allioli 24.50
Pollastre de corral "groc" a la catalana 29.00
Jarret de vedella fornejat a baixa temperatura , desossat i filetejat amb salsa de prunes 34.00
Mandonguilles de vedella amb salsa 26.50
ENTRANTS
Pebrots de padron 20.50
Coca de pasta fullada amb foie, figues caramel·litzades i daus de poma 29.80
Caneló de llamàntol amb gamba vermella i cobertura de beixamel de txangurro 27.00
'Tiraditos' de tonyina macerats en oli de gingebre i cremós d'alfàbrega 23.50
Canelons de confit d'ànec amb beixamel de prunes 27.00
Gamba vermella a la planxa (6 uni.) 35.00
Sashimi de llobarro salvatge amb ceba vermella i coriandre fresc, amanida amb salsa La Tata 27.00
Safata d'encenalls de pernil tallats a mà 27.50
Pop cajun estil La Tata 33.00
Carpaccio de txuleta de vaca madurada amb parmesà 25.50
PEIXOS
Llom de salmó al grill amb parmentier al vi blanc 26.00
Morro de bacallá a la muselina en cinc capas estil La Tata 37.00
Calamars marcats en planxa amb espárregs verds 26.00
Turbot salvatge a la donostiarra 45.00
Suprema de llobarro salvatge fornejat amb patates i ceba a l'estil clàssic 42.00
Llenguado a la meunière 45.00
Suquet de rap 48.00
Daurada a la sal 42.00
CARNS
Steak tartar de vedella amb rovell picant a l'estil de Sergi Roig (MR.SR) 36.30
Entrecot de black angus a la brasa de carbó i guarnició 45.00
Filet de vedella rossa gallega a la brasa amb salsa de P.X. 36.30
Filet de vedella rossa gallega a la brasa amb salsa cafè de París 36.30
Melós de cabrit en lingot amb el suc reduït en vi 40.50
Filet ibéric Wellington a l'estil anglès 33.00
Cua de bou reduïda en la seva bresca 45.00
Costella de porc ibèric de duroc enfornat a baixa temperatura 34.00
Braó de bé de llet a baixa temperatura 34.00
POSTRES
Postres del día presentats pels cambrers/as 13.50
Aviso Legal
|
Política de privacidad
|
Política de cookies