Restaurant
LA TATA


CARTA DE TEMPORADA


La nostra carta sempre ha estat centrada en un producte de temporada i de qualitat. Anar al mercat i segons la nostra experiència, triar el millor, és el nostre dia a dia. 

Pretenem seguir unes directrius respecte a la temporada de cada producte, tant és així, que la nostra carta canvia completament cada tres mesos, donant-nos a nosaltres, una bona excusa per no parar d'aprendre i estar sempre actualitzats. I per als comensals, sobretot els més assidus, tindre novetats i gaudir de les noves coccions, maceracions o en general, preparacions d'un plat.
MENÚ DEGUSTACIÓ


Al menú degustació és on es troben els plats que més ens han agradat de carta i els hem donat un toc diferent i minimalista, per donar a entendre que el que més prima, és la qualitat del producte. 

La investigació darrere d'aquests menús, amb el respectiu maridatge, és una tasca complicada que al cap ia la fi es mostra en el resultat final de la millor manera, fent-ne una experiència gastronòmica per gaudir amb els sabors, la presentació i la gran qualitat del producte.
EXPERIÈNCIA MR.SR


L'EXPERIÈNCIA MR.SR és un menú degustació que es va crear per donar a entendre aquesta nova marca a les mans de Sergi Roig.

MR.SR és una mentalitat diferent a LA TATA.

Agafa tot el que sap de gastronomía i li dona més qualitat, elegància i innovació. MR.SR
LA TATA